بهینه سازی تصاویر برای وردپرس می تواند برای وب سایت شما معجزه کند. خرید سایت وردپرسی با تصاویر بهینه شده می تواند از مزایایی مانند زمان بارگذاری سریع، تجربه کاربری بهبود یافته و سئوی بهتر بهره مند شود.
این مقاله چهار راه آسان برای بهینه سازی تصاویر برای وردپرس را بررسی می کند. ما همچنین بهترین افزونه ها را برای بهینه سازی تصاویر و پاسخ به برخی از متداول ترین سوالات در مورد تصاویر وردپرس لیست خواهیم کرد.
چرا بهینه سازی تصاویر برای وردپرس مهم است؟
بهینه سازی تصاویر در وب سایت وردپرسی شما بسیار مهم است. در اینجا چهار دلیل وجود دارد:
4 روش آسان برای بهینه سازی تصاویر برای وردپرس
برای یادگیری چهار روش سریع برای بهینه سازی تصاویر وردپرس، ادامه مطلب را بخوانید. البته بهینه سازی تصاویر سایت یکی از موارد سئوی داخلی سایت نیز می باشد.
1. تصاویر وردپرس خود را فشرده کنید
با فشرده سازی تصاویر، حجم فایل آنها را کاهش می دهید. یک فایل تصویری فشرده سریعتر در صفحه وب وردپرس شما بارگذاری می شود و سرعت آن را بهبود می بخشد.
سریع ترین راه برای فشرده سازی تصاویر در وردپرس استفاده از افزونه فشرده سازی تصویر است. چنین پلاگین هایی اغلب بیش از استفاده از فشرده سازی برای بهینه سازی تصاویر انجام می دهند. ما دو افزونه را که تصاویر را بهینه می کنند در یکی از بخش های زیر تجزیه می کنیم.
همچنین، میتوانید با استفاده از نرمافزار ویرایش تصویر یا ابزار رایگانی مانند TinyPNG، تصاویر بزرگ خود را قبل از آپلود در وردپرس به صورت دستی فشرده کنید.
TinyPNG فقط تصاویر PNG را نمی پذیرد. با سایر فرمت های فایل تصویری از جمله WebP و JPEG کار می کند. تنها کاری که باید انجام دهید این است که تصویری را که می خواهید فشرده کنید بارگذاری کنید و ابزار اندازه آن را برای شما کاهش می دهد. این ابزار همچنین می تواند چندین فایل را به طور همزمان فشرده کند.
2. تغییر اندازه تصاویر
راه دیگر برای بهینه سازی تصاویر برای وردپرس، تغییر اندازه پیکسل آنها است. خوشبختانه این ویژگی در هسته وردپرس تعبیه شده است.
به طور پیش فرض، وردپرس از چهار اندازه مختلف از یک تصویر استفاده می کند:
همانطور که گفته شد، شما می توانید آنها را مطابق با ترجیحات خود تغییر دهید. در اینجا نحوه تغییر اندازه تصویر پیش فرض وردپرس از طریق کتابخانه رسانه آورده شده است:
3. ارائه تصاویر از طریق CDN
شبکه تحویل محتوا (CDN) یک سیستم توزیع شده جهانی از سرورهای لبه است که تحویل سریع محتوای وب سایت، از جمله تصاویر، فیلم ها، CSS و جاوا اسکریپت را ارائه می دهد.
اگر وب سایت وردپرس شما از CDN استفاده می کند، کپی هایی از تصاویر شما را از سرور اصلی به سرورهای لبه در سراسر جهان توزیع می کند. سرورهای لبه ای که نزدیک ترین آنها به بازدیدکنندگان شماست، تصاویر را تحویل می دهند.
به عنوان مثال، اگر بازدیدکننده شما یک آدرس IP اندونزیایی داشته باشد، یک سرور لبه واقع در جنوب شرقی آسیا کپی هایی از محتوای شما را ارائه می دهد و زمان بارگذاری را افزایش می دهد.
نمونه هایی از ارائه دهندگان CDN محبوب وردپرس عبارتند از Cloudflare، KeyCDN و Sucuri.
پیشنهاد مطالعه: معرفی-10-افزونه-اینستاگرام-وردپرس
4. کتابخانه رسانه وردپرس خود را پاکسازی کنید
همانطور که سایت وردپرس شما رشد می کند، کتابخانه رسانه ای آن تعداد زیادی تصاویر آپلود شده را جمع آوری می کند. در حالی که بسیاری از این تصاویر آپلود شده در وب سایت شما نمایش داده می شوند، بسیاری از آنها ممکن است بلااستفاده بمانند. به عنوان مثال، تصاویر از پست های وبلاگ حذف شده در کتابخانه رسانه شما باقی می ماند.
داشتن بسیاری از تصاویر بدون استفاده در کتابخانه شما می تواند سرعت وب سایت شما را کند کند، فضای زیادی را در سرور میزبان وردپرس شما اشغال کند و مدیریت رسانه را دشوار کند. ایجاد و بازیابی نسخه های پشتیبان سایت بیشتر طول می کشد زیرا فایل های بیشتری در آنها گنجانده می شود.
قبل از تمیز کردن کتابخانه رسانه وردپرس خود، به شدت توصیه می شود ابتدا یک نسخه پشتیبان کامل از وب سایت وردپرس خود ایجاد کنید. به این ترتیب، اگر مشکلی در پاکسازی پیش آمد، می توانید وب سایت خود را به حالت عادی بازگردانید.
دو روش اصلی برای تمیز کردن کتابخانه رسانه وردپرس وجود دارد –
به صورت دستی یا خودکار با افزونه وردپرس.
در اینجا نحوه انجام دستی با حذف دائمی تصاویر استفاده نشده آورده شده است:
و در اینجا نحوه پاکسازی کتابخانه رسانه وردپرس خود با استفاده از افزونه Media Cleaner آورده شده است:
داشبورد مدیریت وردپرس را باز کنید.
بهترین افزونه های وردپرس برای بهینه سازی تصاویر
یک افزونه بهینه سازی وردپرس تصاویر موجود و همچنین تصاویر جدید را بهینه می کند. به دو مورد از بهترین افزونه های بهینه سازی تصویر وردپرس که می توانید در وب سایت خود نصب کنید نگاهی بیندازید.
سئوی داخلی (به انگلیسی: On-page SEO) به بهینهسازی عناصر داخلی وبسایت به منظور بهبود رتبه در نتایج جستجوی موتورهای جستجو مانند گوگل و به افزایش بازدیدکنندگان اشاره دارد. سئوی داخلی شامل مجموعهای از روشها و تکنیکها است که به بهبود فاکتورهای مختلف مرتبط با ساختار و محتوای وبسایت کمک میکند. ما در آرتارسانه در دوره آموزش سئو در مورد همه تکنیک های مربوط به بهبود سئوی داخلی و چک لیست on page seo صحبت کرده ایم.
چک لیست سئوی داخلی
برخی از عناصر کلیدی سئوی داخلی عبارتند از:
به یاد داشته باشید که سئوی داخلی فقط یکی از جنبههای بهینهسازی وبسایت برای موتورهای جستجو است. سئوی خارجی (Off-page SEO)، که شامل اقداماتی مانند برقراری ارتباط با سایتهای دیگر، ایجاد پروفایلهای اجتماعی و افزایش اعتبار محتوا میشود، نیز در بهبود رتبه وبسایت در نتایج جستجو نقش دارد. بهتر است هر دو جنبه سئوی داخلی و خارجی را به طور همزمان در نظر بگیرید تا بهترین نتایج را در رتبهبندی موتورهای جستجو کسب کنید.
بهینهسازی سئوی داخلی وبسایت یک فرایند پیوسته است و نیاز به تعهد و صبر دارد. با پیگیری این روشها وتکنیکها، شما میتوانید وبسایت خود را برای موتورهای جستجو بهینه کنید و در نتیجه ترافیک و بازدیدکنندگان بیشتری جذب کنید. همچنین، بهروز بودن با تغییرات در الگوریتمهای موتورهای جستجو و بهترین شیوههای سئو میتواند به شما کمک کند تا به طور مداوم بهینهسازیهای لازم را انجام دهید.
نکتهای که در این رابطه باید به آن توجه کرد این است که افراط در بهینهسازی سئوی داخلی و استفاده از تکنیکهای ناشایست (Black Hat SEO) میتواند به جای بهبود رتبه، منجر به کاهش رتبه وبسایت شما در نتایج جستجو و حتی تحریم وبسایت توسط موتورهای جستجو شود. بنابراین، همیشه سعی کنید از روشهای مناسب و شایسته استفاده کنید و تمرکز خود را بر روی ارائه محتوای کیفیت بالا و مفید برای کاربران قرار دهید.
در نهایت، موفقیت در سئو به توازن بین رویکردهای سئوی داخلی و خارجی بستگی دارد و بهتر است که به هر دو جنبه به طور همزمان توجه کنید. با تمرکز بر بهبود تجربه کاربران، ساختار وبسایت و محتوای کیفیت بالا، شما میتوانید تأثیر مثبتی بر روی رتبهبندی وبسایت خود در نتایج جستجو داشته باشید.